Forum Giełda +Dodaj wątek

witam i wtrące dwa - trzy zdania

widzę, że wszyscy windują tu ceny do samego nieba a jak na razie mimo prężnych kroków stoimy w miejscu... i możemy się zastanowić czy - lepszym było by powolne sukcesywne odbicie (co świadczyło by dobrej kondycji spółki), a może "wystrzał" w szampańskim klimacie i zapewne na chwilę - czysta spekuła...

co do wskaźników C/Z;C/WK;Z/A;C/W to możemy się nimi posiłkować, ale i tak ich wiarygodność
dzielić co najmniej przez dwa - dlaczeg? - odpowiedź jest prosta, to jest NC, i chociaż jestem leszczem nie będę zaprzeczał, ale nie jeden raz widziałem, że wyceny były piękne a "zyski".... i odwrotnie...

5-10-15 zł w ciągu kilku lat oczywiście jest to możliwe i jak najbardziej realne tak samo jak w najbliższej perspektywie 1 zł bądź - upadłość... ale poco się rozwijać otwierać nowe punkty sprzedaży kooperować z zagranicznymi firmami żeby ogłosić upadłość hmm o to trzeba by już zapytać prawników, doradców, i innych z pod "płaszcza" marki HRT - i gdyby doszło do takiej sytuacji to oni na niej na pewno nie stracą....

a co do teraz - no dobrze rozwijamy się, mimo to nadal stoimy w miejscu i gdybamy o odległych "strefach zielonych" - ale musimy mieć też pewne obiektywne spojrzenie to jest branża odzieżowa - dziecięca - więc być musi i będzie zawsze, co do konkurencji to jest a HRT jest stosunkowo małą firmą... szuka sobie pleców w potentatach.... tak czy tak sprzedaż będzie dyktował rynek i zamożność klienta a teraz nadchodzą trudne czasy
więc sami zobaczymy

być może kanz to taka "droga ewakuacyjna" a działania które teraz przeprowadza hurtimex to "klucz" który otworzy drzwi do tej drogi...
NIE MAM POJĘCIA ale jak ktoś może trzymać i kupić jeszcze to jest w dobrej sytuacji i kiedyś myślę że na pewno będzie zadowolony ale trzeba obserwować go tu zadowolony to pojęcie względne do wartości akcji

Pozdrawiam
Rafał

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HURTIMEX 0,00% 0,17 2026-05-19 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.