Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,27 zł , zmiana od tamtej pory: -23,90%

wiesiek, pytanko do ciebie

wiesiek, to do ciebie:

"wiesiek spóbuję zebrać w całość.

Sprzedałeś po 2.7zł i 1.5zł - wszystko na górce. Dobrze rozumiem?

Później dostałeś po 0.1zł i sprzedałeś po 0.13zł - Tak było? Bo szumnie trąbiłeś o tej mega transakcji.

Ostatni wyszczał był na 0.88zł - ty kupiłeś po te 0.88zł, czy sprzedałeś na górce? Jak mam to zaliczyć?

Póżniej, co ja zanotowałem i to, co chcesz żebym wstawił, twoje zakupy jak poniżej:

>0.8zł - moje obserwacje,
0.664zł - chciałeś żeby wstawić,
0.56zł - chciałeś żeby wstawić,
>0.5zł - moje obserwacje,
0.44zł - chciałeś żeby wstawić,
>0.4zł - moje obserwacje,
>0.36zł - moje obserwacje,
>0.35zł - moje obserwacje,
>0.3zł - moje obserwacje,
>0.27zł - moje obserwacje,
0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz,

wiesiek, czy powyższe się zgadza, czy gdzieś napisałem bzdury?

Kurs=0,2720zł. Czy mógłbyś kilka słów celem wyjaśnienia, jak mieć takie sukcesy na giełdzie, jak ty?"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HEMP 1,47% 0,21 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.