Forum Giełda +Dodaj wątek

Wczorajsza informacja

Wiadomość Emitenta:

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=34583&ncc_index=MER&id_tr=1

Info jest bardzo pozytywne. Jest to również sygnał, że obowiązki kontaktu z akcjonariatem zostaną poprawione, a przynajmniej ja to tak odbieram.

Nie spodziewajmy się jednak gwałtownej reakcji rynku na ten raport.

Owoce obecnych "siewów" będziemy zbierać niebawem. Docelowo będzie sporo ponad 10 zł. Ile? Nie wiem, 12, 17, 26, albo ponad 30 zł /akcja.
Moje założenie opieram na przesłance iż nie będzie emisji, splitu ani przejścia na Rynek Główny.
Co do emisji i splitu nie mam pewności, ale przejście jest bardziej niż pewne.

Niebawem pojawią się też komunikaty o rozpoczętym skupie akcji własnych.

Cierpliwi zarobią więcej, mniej cierpliwi zarobią mniej.
Tu nie ma możliwości straty, o ile nie inwestuje się krótkoterminiwo (dziś kupuję jutro sprzedaję)

.
  • Wczorajsza informacja Autor: ~Elvis

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MERA 0,00% 1,27 2025-09-30 09:20:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.