Warte uwagi
"Jako, że sytuacja wygląda nad wyraz interesująco, postanowiłem się z Wami podzielić moją analizą spółki True Games Syndicate, opartą na metodzie Wyckoffa. Spółka znajduje się obecnie w bardzo ciekawym, miejscu. Mianowicie po okresie akumulacji wygląda na to, że powoli będziemy wchodzić (być może już w niej jesteśmy) w fazę D. Jak widać na załączonym wykresie mamy już za sobą podstawy z fazy A, takie jak Preliminary Support, Selling Climax, Automatic Rally oraz z Fazę B – gdzie mieliśmy „przepychankę” popytu i podaży i dalszą część akumulacji (pięknie się też wyznaczyły linie wsparcia i oporu Trading Range). W Fazie C rozpoczęło się testowanie, bujanie ceną. W tej fazie moim zdaniem doszło do wyznaczenia bardzo ważnego punktu, jakim jest Spring, który był już przetestowany dwa razy i się wybronił. Dzisiaj mieliśmy ważny dzień pod względem dużego wolumenu i silnego wybicia, które można zinterpretować jako SOS (sign of strenght). Od razu został przebity opór trading range i być może już jesteśmy w Fazie D (jeśli nie już to lada chwila), która jest początkiem silnego trendu wzrostowego, czyli fazy E. Do niczego nikogo nie namawiam, to jest moja analiza służąca bardziej celom edukacyjnym, więc proszę się nią nie sugerować przy dokonywaniu swoich wyborów inwestycyjnych. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.
https://media.discordapp.net/attachments/929668173777731634/938693119522779190/TGS.jpg?width=400&height=207