Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  416,70 zł , zmiana od tamtej pory: -89,87%

W mojej cenie spadnie do 160zl.Bzymbzymk mowi

Byłem ostatnio w Dino. Kupiłem sobie jakąś bagietkę wegetariańska. Się okazało, że jest jeden dzień po terminie. Zauważyłem jak szedłem do auta. No to wracam mówię, że chcialem zwrócić bo przeterminowana. Kasjerka patrzy mowi faktycznie a bo wczoraj żeśmy przecenili ale nikt nie kupił i pracownik zapomniał wyrzucić. No to sobie myślę ok - zdarza się... Ale to co mnie wkur.wilo to zapytanie kasjerki do kierowniczki " to co mamy zwrócić pieniądze temu Panu?" To już mnie wk.....sklep się sam przyznal do winy i głupie pytanie czy jest jakaś inna opcja niż zwrot paru złotych. Bo być może nie powinienem dostać kasy za przeterminowany towar.... Głupie pytanie do kierowniczki i zero pszepeosin od pszeka. A słyszałem też l incydentach z przeterminowanym i śmierdzącym mięsem... Generalnie nigdy nie zrobię już tam zakupów a do tej pory uwazalem ten pszekowski sklep za dobrą alternatywne dla biedronkowego guana. Myliłem się...pszekom się serwuje najgorsze odpady. Lepiej wsiąść do auta jechać te 200km i zrobić jak człowiek zakupy w Niemczech za kilkaset € a nie karmić januszy
  • W mojej cenie spadnie do 160zl.Bzymbzymk mowi Autor: ~Bzymbzymk

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DINOPL -0,40% 42,13 2025-11-24 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.