witam tych co mnie przeklinaja itych co dziekuja ze cos im moge pomoic jak czytam te wpisy co niektorych co sie bardzo podniecaja i juz czuja jak akcje winduja wkosmos otoz bzdura na razie nie ma podstaw do kosmosu teraz bedzie lekka obnizka od kilku dni akcje urosly 20 % i dzis byla realizacja zyskow co niektorzy dzis rano sie nadziali ale zeby zarobic to trzeba stracic niestety moje akcje ktos kupil dzis rano czekam teraz na korekte teoretycznie moglbym juz kupowac ale zaczekam az bedzie 1.44 1.40 jak dotad moje wpisy sa najbardziej wiarygodne jak ktos je zanalizuje to sie przekona ze 80 %sprawdza sie to co mowie bronie tych co sa malo doswiadczenii zadarmo oddaja kase tym cwaniaczkom co sa tacy madrzy ze sie nie podziela zadna infrmacja tylko pod siebie Polski narod dlugo nie bedzie przyjazny tylko zazdrosc zawisc i podkladanie swini jeden drugiemu znam takich co mieli na kontach miliony ico teraz przewalaja worki zpasza w bacutilu bo wszystko stracilii co operowali swoja madroscia ciemne okulary fury wypasione sygnety na palcach inteligencji zero i sloma z butow wychodzi zwykle BURAKI ale inwestor na calego