Forum Giełda +Dodaj wątek

Tylko merytorycznie...

Nie zdążyłem wczoraj wyskoczyć i zostałem z 28000 akcji, dziś uśredniłem i mam nadzieje że dobrze zrobiłem. Czy nie wygląda wam to na jakąś grę żeby za wszelką cenę przestraszyć, ciekawi mnie czy są wstanie wykupić obligację do 26.06, pytam bo przecież nic nie stało na przeszkodzie poinformować 14.06 że wykupią 05 lipca, a sami przecież ustalili termin na 26.06.... Takie moje gdybania do przemyślenia, przejrzałem arkusze, większość tutaj ma średnią koło 2 zł, więc myślę że to się w jakimś sensownym terminie samo obroni, na razie nie straciłem bo nie sprzedałem a dalej to się zobaczy jak będzie... Może występuje jako nieliczny ale wierzę w to że kurs będzie w niedługim czasie powyżej 3 zł.
  • Tylko merytorycznie... Autor: ~Kris

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.