Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,94 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Traktowanie klienta w Netii

Chciałbym wam drodzy akcjonariusze tej spółki powiedzieć jakie przygody mam z tą spółką.
Zleciłem przeniesienie usług na inna osobę, na infolinii zapewniono mnie, że nie poniosę dodatkowych opłat i jest to całkowicie darmowa usługa. Jak się okazało dostaje ciągle faktury (nie osoba na która powinna być usługa), gdy dzwonie na infolinie to mnie rozłącza po chwili ( w momencie kiedy musze wybrać numer wewnętrzny, a gdy usługą była na mnie to jakoś nie było problemu), jedyna forma kontaktu to mailowa w ankiecie.
Dostałem odpowiedź taką "Dział Zabezpieczenia Przychodów uzależnił realizację Umowy Cesji od wpłaty kaucji w kwocie 300,00 zł."
Te 300zł wzieli sobie z.... nie poinformowali mnie mailem, fakturą, telefonem czy czymkolwiek innym, że muszę zapłacić 300zł żeby doszło do cesji, jeśli tego nie zapłacę (oczywiscie nie podali terminu do zapłaty, więc zaraz wezmą to z kapelusza) to mi rozwiążą umowę i będą oczekiwać zapłaty tej kary +równowartość pozostałych miesięcy do spłaty.

To tak dla Was, dla tych którzy myslą, czy Netia to może Spółka na najbliższe lata..no jeżeli tak będą tratkować klientów to sobie odpowiedźcie sami, czy pocztą pantoflową to się nie rozniesie. Kwestia czasu.
  • Traktowanie klienta w Netii Autor: ~realista

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 12:41:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.