Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,80 zł , zmiana od tamtej pory: -31,03%

To ma znaczenie...

Myślę że wielu z nas martwi obecny kurs msm ale nie ma co się czarowac. Jest za wielu chętnych do sprzedaży i mają za dużo akcji to nie wróży dobrze dla drobnego akcjonariatu. Jeśli autor komentarza uważa że to śwetna j westycja może kupić w poniedziałek dowolna ilość ale jakoś nie kupuje z prostego powodu wie że na kazdyn wzroście będzie dystrybucja i to duża.

Szkoda zresxta czasu nie ma co ludziom w głowie mieszać. W mojej ocenie najpierw państwo L muszą zredukować stan posiadania potem będą jakieś wzrosty

Ja też kupiłem w emisji za 8.65nu też mi przykro ale cóż takie życie trzeba spokojnie poczekać i tyle

Z tymi chińskimi implantamj zobaczyny jakby miało być tak dobrze to by p L nie wyrzucal akcjk tylko zial kredyt w banku w najgorszym razie tak wiec zachowajmy spokoj bez hurra optymizmu trzeba poczekać może do końca roku potem może będzie lepiej

Żeby nie było wątpliwości też uważam że to dobra spółka ale nikt nie wychodzi z dobrej spółki mając dostęp do informacji niejawnych wiedząc że będzie zaraz kurs x 4... Moze się mylę

P L jak i inni akcjonariusze maja pełne prawo sprzedawać po ile chce włożyli swoją kasę przecież po to spółka jest na giełdzie że mogą kupić i sprzedać kiedy chcą teraz minął okres blokady sprzedaży i tyle smuci tylko to że ja nie widzę jakiś perspektyw na wzrosty w. Najbliższym czasie ale może się mylę

Życzę wszystkim powodzenia trzeba to przeczekać i tyle i być uczciwym nie siać hurra optymizmu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSM -2,44% 4,00 2025-10-10 17:00:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.