Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

To jeszcze nie koniec!

Szanowni Państwo,
"W związku z ogłoszonym przetargiem, na sprzedaż przedsiębiorstwa spółki Admiral Boats S.A. w upadłości, pragnę Państwa zainteresować korzystniejszą formą nabycia majątku przedmiotowej Spółki, bez konieczności zapłaty całości ceny sprzedaży. Proponując zmianę postępowania upadłościowego na układowe, jako inwestor strategiczny, który przez odwrotne przejęcie wprowadzi do przedmiotowej Spółki swój biznes lub jego część." (to tylko fragment, ukazujący zamysł działania)

Jeżeli chcielibyście Państwo coś jeszcze zrobić w naszym wspólnym interesie, to bardzo proszę się zastanowić do jakich podmiotów przemysłowych można skierować w najbliższym czasie taką propozycję. Proszę aby każdy z was poświęci trochę czasu i zastanowił się, jak można powyższą propozycję wypromować. Być może w Państwa otoczeniu są jacyś poważni przedsiębiorcy, którzy może znają innych, być może Państwa znajomi takich znają, może dotrzecie w internecie do podmiotów, które ja pominąłem a wysłałem przez ostatnie dni setki maili do podmiotów z różnych branż. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale na ten moment nie mam innego pomysłu na realne działanie, ale wiem że jeśli nic teraz nie zrobimy, to za 8 tygodni już nie będziemy mieli żadnej możliwości żeby cokolwiek zrobić w tym przedmiocie.

Wszelkie propozycje proszę kierować na adres email: porozumienieadm@onet.pl

Z poważaniem
Filip Pałęza 
  • To jeszcze nie koniec! Autor: ~porozumienie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ADMIRAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.