Forum Giełda +Dodaj wątek

teoria spiskowa

Portal Finansowy Bankier.pl Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

* Finanse Osobiste
* Firma
* LifeStyle
* Praca
* Butik
* Produkty Finansowe

*
Forum Bankier.pl
o Gospodarka i polityka
o Giełda
o Forex
o Jak ulokować pieniądze?
o Banki
o Podatki
o Prowadzenie firmy
o Ubezpieczenia i emerytury
o Po godzinach
o Wszystkie wątki
o Zapytaj eksperta
*
*
Szukaj w forum

szukaj
*
Warto wiedzieć
o Regulamin Forum Bankier.pl
o Najczęściej zadawane pytania
o Podatek giełdowy
*
Twoje Forum
o Obserwowane wątki
o Twoje posty

Mam taka teorię spiskową i nie wiem czy się ze mną zgodzicie. Spadki na giełdach spowodowały kredyty surprime i jest to poza dyskusją, ale dalsze ruchy w dół są mocno naciągane. Spadki są ewidentnie na rękę krajom arabskim - dają prawie pewność,że republikanin nie wygra wyborów. A sytuacja jest trochę inna niż w 1929 roku - teraz paroma kliknięciami można położyć na łopatki każdą giełdę z każdego miejsca globu.Sam byłem świadkiem parę lat temu jak na zapadłej podrzeszowskiej wsi amerykanin polskiego pochodzenia grał na giełdzie amerykańskiej.Wniosek z mojej teorii jest następujący: do końca przyszłego tygodnia nie ma szans na jakiekolwiek odbicie, przeciwnie -żeby stymulować wyborców ,w piątek 1 listopada może nastąpić megazwała. I to może być ostatni dzień spadków W poniedziałek ( wygra Obama) silne odbicie. Co o tym sądzicie? Tylko proszę bez inwektyw
  • teoria spiskowa Autor: ~kolo

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BANKIER.PL -0,11% 8,84 2010-01-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.