Nie wiem czy u Was już Śląsk -czy obchodzisz urodziny czy imieniny.ale jeśli imieniny to pewnie impreza jutro bo przecież nie we Wszystkich Świętych
To życzę zdrowia bo się przyda -pieniędzy dużo-i abyś przemyślał i poszedł na współpracę lub rozliczył się z drobnymi.
Opowiem Ci takie przypowieści
Dawno temu jak spowiadałem się księdzu że wziąłem z budowy metr cementu to ksiądz mnie zapytał
Z jakiej budowy synu?
Ja mu na to że z państwowej.
A on --hmm-jakby z prywatnej to grzech.
Dlatego nie interesują mnie żadne wasze Vaty ani np tankowanie bryki w Leżajsku-choć to już z naszego wspólnego.
Aktor Marek Bukowski niesłusznie oskarżony o posiadanie narkotyków-kiedy jeden z tabloidów napisał że winny to powiedział u Lisa tak
Jeżeli tabloid opisał coś niezgodnego z prawą przez co zniszczył człowieko i rodzinę to-
Jeżeli zysk netto tabloidu oscyluje rocznie ok 15 mln zł to nie może być kara jak wypłacono pewnej aktorce 300 tys Tylko musi być grubo ponad roczny zysk i nad tym Warszawska kancelaria pracuje.
Matematyk Tadeusz założył sobie i obliczył że może zarobić na giełdzie pewnymi niekonwencjonalnymi metodami Gra na zwyżkę lub spadki i różne takie manipulacje.
Ale wszystkie działania matematyczne można obliczyć za pomocą wzorów-które po tych działaniach pozostały
Ja i inni uczyliśmy się ten wzór rozwiązać ale uważam dziś że nie był trudny ale nigdy nie była to np moja dziedzina -lecz przyznam się że spodobało mi się takie rozwiązywanie.I próbowałem coraz to trudniejsze i trudniejsze i juz dzisiaj powstał taki wzór że tylko grupa specjalistów musi sprawdzić czy prawidłowo rozwiązany
A najlepsze jest to kto postawił do wzoru pewne brakujące dane kiedy jeszcze trwał spór korporacyjny.Czy to napisać?
Współpraca Matematyka proszę o współpracę z władzą lub ja tam gdzie Patryk Vega.
Poniał?