Forum Giełda +Dodaj wątek

@Spoldzielnia Szczecin

Przeszkadza Ci ze ludzie wola mnie czytac niz wypociny calej waszej szczecinskiej spoldzielni, taki z Ciebie znawca prawa jak i inwestoe gieldowy klapac paszcza bez dowowdow kazdy potrafi, masz racje prokkuratura bedzie miala pelne rece roboty ale ta w Szczecinie bo ja w przeciwienstwie do Ciebie mam dowody ze mnie znieslawiles (wszystkie posty w ktorych szkalujecie mnie bez zadnych podstaw zapisuje sobie w bazie danych wlasnie na takie okazje) a Ty co masz - swoje urojone fantazje bez poparcia w faktach i Ty chciales z tym do prokuratora isc i co bys powiedzial jemu ? Myslales o tym jakiego durnia bys z siebie z robil? Jak juz chcesz cos napisac to radze uzywac szarych komorek jak nie wies do czego to sluza one wlasnie do myslenia slyszales kiedys takie madre slowo??

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MERA -5,08% 1,12 2025-12-23 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.