Słuchajcie zostaliście oszukani w bardzo podobny sposób jak my na PMI. Wszystko wychodzi na to że stoją za tym te same osoby. Jesteście nabici na akcje i zapomnijcie o tym że spółka wróci do notowań.
Jesteście karmieni bzdurami informacjami nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistością. Tak naprawdę sprawy maja się zupełnie inaczej. Nas zajęli na 9 miesięcy udając dwuwładze i konflikty o wpisach do kars. Teraz się okazuje że ich działania były celowe i bezprawne co najmniej jeden prawnik straci prawo do wykonywania zawodu a strony będą miały procesy karne bo oszukały i GPW i Sąd juz nie bede wspominał o akcjonariuszach.
Nie będę wam wskazywał drogi co i jak bo sam nie wiem o co tu chodzi. Po prostu nie marnujcie czasu. Ja tu jestem tylko od tego żeby wami wstrząsnąć i zachęcić do działania. Na PMI moja rola się skończyła bo doszło do zjednoczenia i wyłonienia kancelarii, teraz zajmują się tym mądrzejsi ode mnie. To nie jest trudne i nawet nie kosztuje wielkiego wysiłku.. wystarczy dwie trzy osoby…
ten sam schemat Ci sami ludzi macie szanse szybciej zadziałać