Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,33 zł , zmiana od tamtej pory: -25,34%

Re: Zostaliście na peronie

Dnia 2024-09-17 o godz. 11:39 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a):
> > -58,43% - strata się powiększa.
> >
> > poznajesz ten kolor, co?
>
>
>
>
> Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia?
> Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha !
> Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :)
> W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)

jasne hihihi
nazwać dzbanek kogoś kto został na peronie. Takie pokrętne tłumaczenia możesz mówić do lustra i może to odbicie które widzisz w to uwierzy.
Wtopiłeś tutaj niemiłosiernie i w sumie dobrze, że komuś chce się bawić w archeologa i to odkopuje.

A czym innym jest komentować a czym innym pisać wprost, żeby kupować za 70gr po poleci PEWNIKIEM na 1zł a tych co nie kupowali nazywać dzbanami.

A o wtopie życia (multiwtopie) to piszesz o sobie. ja ci już pisąłem, że nawet ci ktorzy byli na haczyku wyszli stąd zarobieni po spadku na 20gr i zostałeś tu sam. Poza tym już wymieniłem spółeczki na których popłynąłeś ( z rozrzewnieniem wspominam czas, gdy wszedłem w kontrze do ciebie na Allegro na szorty podczas gdy ty sprzedawałeś w panice gdy kurs spadał).

pisałes, że zniknąłem na jakiś czas. Wiem, że tęskniłeś, więc wróciłem.
Popiszemy trochę, powspominamy stare czasy,

stay tuned!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.