czy za wczesnie? LZMO mam od 3,48 sprzedałem wiekszosc po 6,05 - 6,28 odbieram pakiecikami od 5,8 do 4,44,,, moze i zjedzie cieniem jeszcze ale jak narazie widac MOCNĄ obronę poziomu 4,44, jesli zjedzie to moze jeszcze do 3,97 okolice ale wątpię, a jesli zjedzie sprzedam Wikane czy troszke Duona czy Mirbudu i dokupie LZMO ponizej 4zl :D bo gotowki zostalo juz mi malo :P
a co do reszty
Duon kupiony w marcu po 80gr oddana część po 1,85 w listopadzie odebrany po 1,4 - 1,44 :-DDD (teraz go oddam powyzej 2zl spokojnie!)
Wikana kupiona po 0,45-0,47 dzis ruszyla :D licze na cos powyzej 60 gr (tu raczej na krotko gram)
Mirbud kupiony po 1,39 - 1,42 licze na 2zł w tym roku
INDYGO mam od 1,09
dawno nie mialem tak ladnego i tak pewnego portwela! nadal uwazam ze to bedzie dla mnie MOCNY
o LZMO INDYGO DUON(tu szczegolnie!) i Mirbud sie w ogole nie martiwe a korekty mnie raczej tez nie przerazaja, staram sie je wykorzystywac do zwiekszania ilosci akcji.
szczegolnie LZMO INDYGO i DUON uwazam za MEGA perełki!!! i kazda z nich przyniesie mi spokojnie 100% zysku jak nie więcej ;) i to w 2014 roku!