Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: znowu up ;) ???

Mówiłem już wcześniej, że akcje są najprawdopodobniej zbierane na zamówienie i sprzedawane w pakiecie 30% wyżej, a jak tylko ktoś chce coś w górę od razu blokada to jest już tu chyba normą, tylko kto z was zostanie z akcjami jak będziecie sprzedawać jak zdecydują się już ruszyć. Myślicie że zdążycie, tak jak te akcje z batonów są ich to w razie czego wycofają zlecenia a spółka już jest czysta ile mogło być akcji w ręku leszczy, 2 mln to policzcie te pakiety. zbiorą co się da. A weźcie jeszcze pod uwagę jedno skoro grubasy kupują po 1,25 to też na pewno chcą mieć taniej niż te 30% ceny docelowej bo po 30% od ceny rynkowej zbierają. A osobiście uważam że jak ktoś inwestuje tak dużą kasę to zbieracze zgarniają teraz te 30% różnicy plus to co zarobią na podciągnięciu a oni będą chcieli mieć te 100% zysku z 1,25 czyli 2,5 prosty rachunek a będzie to banalne bo spółka jest wyczyszczona, tylko oni wiedzą kiedy. Więc zanim zaczną realizować zysk muszą mieć pewną przewagę by zdążyć oddać, np 50 gr więc wg mnie kurs podciągną spokojnie do 3 zeta. Ja nie oddam niżej niema szans.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM 0,00% 0,57 2026-06-19 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.