Ten oszust Tusk szybko zaraz po wyborach mianował swego szefa do KNF to tylko swiadczy ,ze prawo będzie interpretowane i w prowadzane w zycie w dowolny sposób wygodny dla rządzących.
OFE Polsat juz dostał ostrzezenie, ze nie moze kupowac akcji w dowolny dla siebie sposób bo będzie posądzony a nawet ukarany za manipulacje kursem akcji.
Tyle lat jestem na GPW i jestem przez mafię rządzącą cały czas zaskakiwany, myslałem ze juz znam jej wszystkie tajniki działania i dobrze do tego przygotowany okazało się ze nie jestem bo nie wziąłem pod uwagę zachowania pewnej grupy społeczeństwa i tego ,ze to jest rządząca juz mafia miedzynarodowa.
Zachód stworzył fikcyjny kryzys przed wyborami i wszystkie giełdy poszybowały na swiecie ostro w duł i w ten sposób pomógł wygrac wybory naszej mafii rzadzącej bo wszyscy myśleli ze jak kto inny dojdzie do władzy ze bedzie jeszcze gorzej.
Juz Rydzyka nikt by nie kupił to stworzono partie Palikota dla odwrócenia uwagi aby nikt nie patrzył na ręce rządzącym.
Oj jeszcze się muszę duzo uczyć tylko nie wiem czy mi zycia starczy haha teraz trzeba brac pod uwagę kazdy szczegół jak chce się osiągnąć jakiś sukces innego wyjścia niema w takim państwie