Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,64 zł , zmiana od tamtej pory: -1,93%

Re: znalazlem rozwiazanie

jak ktos w takiej formie w pozwie wystepuje lub bedzie wystepowal i zapewni ze nie wycofa sie jak dostanie propozycje ugody to ja chetnie w jakiejs zrzutce na jakims portalu wezme udzial. mam za malo akcji zebym mogl sie w to bawic ale z przyjemnoscia doplace gdy bede mial przekonie ze ktos z podobna iloscia akcji bedzie walczyl do konca i nie zadowoli sie tym ze jemu zaplaca tyle ile chce.
sadzilem ze to SII pelni taka role ale widze ze tu chyba do konca wiekszosc nie wie kto pozew wniosl kto jest strona kto kibicuje a kto tylko dorzuca sie do kosztow. nawet zap[isalem sie do tego stowarzyszenia i dalem im te kilkaset zlotych za to wlasnie ze walcza ale teraz to juz sie pogubilem i nie wiem czy to oni walcza czy t ylko sie przygladaja :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KERNEL -0,52% 19,26 2026-05-22 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.