Dnia 2020-11-20 o godz. 09:12 inwestujemypl napisał(a):
> Tak tylko widzisz inna mozliwośc odebrania wiekszej ilosci akcji odwystraszonych albo grających na spadki
> jak nie na tym potrójnym szczycie .
> Mamy ukonczona pierwsza podfalę z korektą pedzącą mamy do tej korekty ostatnia C zniesienie samej fali C to 0,618
> bo A jest w korekcie pędzącej
Tu wkradł sie znaczny bląd
Ma byc prawie zawsze fala C równa jest fal A obojetnie w jakiej jest korekcie 0,618 TO ZNIESENIE KOREKTY W FALI 1 ,
OCZYWISCIE WYKRES JEST POPRAWNY ALE OZNACZA że fali C zniesie 100% fali A i nie niebedzie to 0,618 jak napisałem tsłupek zniesień po prawej stronie tylko prawie zawsze dojdzie do 1 czyli do cena pełnego zniesienia fali A tu nie jest to dokladnie oznaczone ale jest to 5,1 zł.
Niestety techniki nie przeskoczy mam nadzieje że nikt tego nie czyta i nie zainwestowal
Jak ktos kupił to na pocieszenie ja tez dzisiaj dokupiłem i sie nie martwie ze spadnie .
Oczywiscie punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i są tacy co sie ucieszą .
Prosze mi nie brac tego za złe miałem ten tydzień wolne a chciałem sie podzielic troche metodami gry ktorej sam nie uprawiam .
pozdrawiam inwestorów i graczy i leszcy i zycze sukcesów a przede wszystkim szcześcia w zyciu miłości
Wszysko co chciałem pokazać pokazałem .
link