Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,00 zł , zmiana od tamtej pory: -34,43%

Re: zero komunikatów

ha ha , te asy to nie tylko na tej spółce z tym blokowaniem jeszcze mam pare innych tekstów, zapraszam:

-specjalnie zaniżają przed odpałem
-ktoś trzyma kurs
-wymęczają niecierpliwych

i tym podobne trolskie glupie teksty, ale jak do tego wlaczysz logikę i zapytasz konkretnie co ma w interesie inwestor specjalnie zanizajacy kurs akcji to robi wielką gębę bo nie wie co powiedzieć.

Co do naszej smiesznej spoleczki, jego ekscelencja Kwasnica udzielal ostatnio wywiadu, mogliby puscic w eter jak idzie gra chociazby dla arabów albo co z innymi jeszcze projektami, te wrzutki na fejsa to neich sobie przed lustrem niech sie pucują.

Kiedy tak wlasciwie raport za IV kwartal zarobili tyle baniek ze ciezko im policzyc? Znowu beda przeplywy pieniezne jeden milion zysku z kwartału, ładnie tam cisna programisci osiem ich pracuje a potrzebuja co meisiac bańki na badania rozwojowe. moze niedlugo sie doczekamy ESPI ze wyprodukwoali lek na raka, wg mnie komputer z dobrym monitorem + tablet graficzny to kosztuja góra 30-50 tysiecy a nie bańka co kwartał.

Chętnie bym sie wybral na zebranie akcjonariuszy i zapytal o co tam chodzi i na co ida te miliony na badania. Ale ze mam mało sztuk to mam to gdzieś.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHERRY 0,88% 9,18 2025-09-29 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.