Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,35 zł , zmiana od tamtej pory: -56,60%

Re: zdołowanie kursu

Dnia 2016-11-21 o godz. 14:09 ~john napisał(a):
> wrzuciłem resztówkę z rana i zdołowałem kurs do 1zeta ,taki mamy obrót,że 20 tyś zł dołuje kurs o 60% jakbym wrzucił ponad 100tyś po pkc to mamy 1gr. Idąc w drugą stronę to zakup za 100 tyś robi cenę 7-8 zeta.Póki spółką nie zainteresują się fundusze i spekulant to kiszonka.Będąc ostatnio w Chinach przy okazji byłem w Pexinie,firma istnieje,praca pęłną mocą .średniej wielkości rozbudowa trwa w najlepsze ale dywidendy nie dają co w prospekcie było dlatego są mało wiarygodni.

Nie tak szybko. Zahaczyłbyś dolne widły i pewnie zawiesiliby notowania (na ile sesji trudno przewidzieć). Poza tym nie sprzedałbyś od razu 100 tys, bo nie ma takiego popytu. W chwili obecnej jest po lewej stronie 3748 szt.
Pewnie na fixingu zlecieliby się chętni do kupienia po niskiej cenie.
Co do wiarygodności masz 100% racji. Poczekamy, zobaczymy bo oficjalnie dywidenda jest, tylko zawiesili tylko za zeszły rok. Jeżeli nie zrobią żadnego ruchu, to wiarygodność stracą na dobre.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEIXIN 14,81% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.