Dajesz dowód że jesteś osobą, która zajmuje się czymś bez potrzebnej wiedzy i wypowiada się w prawie o której nie ma pojęcia.
Kartą MDG próbowałeś już raz grać ,choć nie wiem w jakim celu .
Wtedy w sposób merytoryczny i przystępny wyjaśniłem ci dlaczego ta karta jest zgrana i sądziłem że temat jest zamknięty . Niestety ty w swoim zwyczaju cały czas grasz tylko zgranymi kartami .
W związku z powyższym powiem jeszcze raz ale inaczej.
Jeżeli w moim wpisie widziałeś namawianie , uległeś jemu a do tego straciłeś pieniądze to bardzo się cieszę , może to czegoś cię nauczy .
Ja na twoim miejscu gdybym był zainteresowany kupnem ,sprawdziłbym najpierw co to za spółka , jakie ma perspektywy i fundamenty.
Sprawdziłbym wykres by określić czy jest to dobry moment na wejście lub szansa
na duży zysk , z ryzykiem na który się godzę .
Gdy popatrzysz na wykres to zobaczysz że dobierałem na samej górce z duża szansą na mocne wybicie w górę (AT ). Powinieneś się domyślić , że jeżeli dobieram na samej górce , to mam też akcje tańsze ,kupione wcześniej.
Do 01-07 -24 kurs próbował się wybić ( patrz obroty ) ale się nie udało , a ustawiony stop loss zamknął mi pozycję z niewielkim zyskiem.
Kurs ponowne chciał się wybić 24-07-24 gdy już miałem zamkniętą pozycję .Tym razem nie wchodziłem bez posiadania "poduszki bezpieczeństwa "
Wszedłbym dopiero po wybiciu płacąc drożej ale z większymi szansami na dalsze wzrosty niż spadki .
Wątpię czy to wszystko do ciebie dotrze i wcale mi na tym nie zależy .
Podbijaj sobie dalej stare posty jeżeli sprawia ci to frajdę .
Na koniec zadam ci dwa proste pytania :
1, Dlaczego w swoim poście wytłuściłeś -38,6 % ?
2, Co ma zmiana kursu na Ranku do zmiany kursu na MDG ?