Ja już nie powininem tu zabierać głosu, bo wszystkie moje przewidywania rozbiły się z powodu ostatniej emisji, któa strasznie udupiła kurs. Do tego doszły słabe wyniki Sneaker Studio i blokada granicy z Ukrainą. Ale dalej twierdzę, że Answear to perspektywicznie najlepsza spółka na GPW. Wyniki za 2023 nie będą rewelacyjne, ale powinny być OK. Pomimo słabej kosumpcji w Polsce i blokady granicy z Ukrainą. Zima była w miarę mroźna, przez krótki czas, ale jednak. To powinno pomóc wynikom. W styczniu sprzedaż detaliczna w Polsce w segmencie odzieżowym bardzo kulała. Nie wiem jak w innych krajach regionu. Ale podobno mocno rośnie sprzedaż Sneaker Studio, fakt że z bardzo niskiej bazy, może w Q2 ta marka wyjdzie na plus. No i wszyscy przewiduja mocne odbicie konsumpcji w 2024. Jeśli rolnicy odblokują granice z Ukrainą, to już powinno być dużo lepiej. Dalej wierzę w duży potencjał rozwoju spółki. Mam Answear ze średnią kupna 19 zł i nie zamierzam sprzedawać zanim spółka naprawdę mocno sie nie rozwinie. E-commers dalej rośnie i udział tego kanału ma sie zwiększać, a Answear w tej branży jest jednym z liderów w Europie.