Dnia 2015-08-18 o godz. 11:59 ~flcn napisał(a):
> Merytoryczny argument na uwalanie kursu ? Niby jaki to miałby być argument ? Pisemne polecenie Romana ? Przecież transakcje crossowe to tylko optymalizacja podatkowa :D:D:D
No własnie, argumentu nie masz poza "tak mi sie wydaje". Ale masz prawo fantazjować, bo taki też jest urok forum.
Nie masz argumentu, wiec dorabiasz teorie do faktów, a potem spekulujesz własnymi teoryjkami.
> Co do pytań to zadawałem je zarządowi wielokrotnie... - zacytuj swe pytania i równie dokładnie zacytuj otrzymane odpowiedzi.
I napisz wprost - byłeś choć na jednym walnym i tam zadałeś jakieś pytanie?
Owszem, mam jakąś wiedzę o ipx czy brs, ale to nie znaczy, ze muszę się nią dzielić, zwłaszcza że mam dystans i do spółek, i do trafnosci swoich przypuszczeń czy interpretacji, gdyż nieustannie je weryfikuję, by nie wpadać - jak ty - w pułapki myslenia życzeniowego, uproszczonych konfabulacji czy zachłystywania trafnoscią swoich domniemań.
Nie odbieram ci prawa do twoich przemyśleń ani nie zabraniam pisania o nich. Po to jest forum. Ale to, ze dużo piszesz, nie oznacza, ze zawsze mądrze, trafnie czy przekonywująco.