Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Zawarcie istotnej umowy ???

Sam nie wierzysz w to co piszesz i to ja mogę postawić ten znaczek :)

Po pierwsze Kunicki szybko podałby komunikat na ten temat, mam na myśli któryś z istotnych punktów harmonogramu, szczególnie odnośnie punktu 7. Chłopina zawsze lubił blefować :) i mamić obietnicami - komunikatu nie było.

Po drugie zapomniałeś o ważnym punkcie - warunkującym kompletność inwestycji, bo raczej kiepsko śledzisz komunikaty. Otóż Kunicki informował:
....4. Pozyskanie kapitału własnego w wysokość min. 20% od sumy całej inwestycji.....

Potrafisz odnaleźć ile to jest 20% od sumy....no właśnie, poszukaj o jaką sumę chodzi, potem napisz ile Vision potrzebuje "pozyskać" i kiedy to nastąpiło.

Powodzenia :)

Ps. jak będziesz mieć trudności, to wiesz co zrobić....dzwoń do Kunickiego :) Na pewno odpowie :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.