Co jak z tym emocjami napisał koleś, który przez 5 lat siedzi na forum mało istotnej spółki z NC. To nie moje emocje tylko twoje, które próbujesz ukryć i zasypać niby to zabawnymi komentarzami na forum. A więc panie Luj, komentarze nie są zabawne, ani nawet interesujące, bo są dość niskich lotów i ukazują twoją niedojrzałość emocjonalną. W sumie można to zrozumieć, bo nikt normalny nie wykonywał by pracy bankierowej pacynki, ale odrobina profesjonalizmu by się przydała, a mamy tylko komentarze dziecka z dostępem do internetu. Ja się nie wstydzę, że mam akcje i nie widzę powodu, żeby to ukrywać, a czy tym razem będzie z tego zysk, czy jednak trzeba będzie się pogodzić ze stratą czas pokaże. Nie masz pojęcia, co się dzieje w spółce tylko w dość pokraczny sposób nawiązujesz do informacji ogólnie znanych, mimo to przez moment okazałem ci odrobinę szacunku, ale widzę, że nie zasługujesz nawet na to. Co do melisy, to dalej uważam, że jest ci potrzeba, bo nie radzisz sobie z presją, jaką nakłada na ciebie pracodawca.