DO: takisegostek gratulacje 140% bardzo przyzwoita stopa zwrotu. Rzeczywiście na świecie są i będą jeszcze ładne zwirowania w najbliższym roku także okazji inwestycyjnych będzie mnóstwo. A może zawitasz jeszcze na niższym poziomie na Polenergii.
Przede wszystkim ładnie mielą, ładnie pozwalają wyjść pierwszym zarobionym którym już wystarczy. Poziomy powyżej 100 to były pierwsze gdzie potencjalnie mógł rozpocząć się większy obrót i ludzie zaczną zastanawiać się nad wyjściem i tak też się stało. Na forum już też takie posty się pojawiały.
ja tu jestem już baaaaaardzo długo i wciąż mi mało ;) wydaje mi się że wciąż jednak obiektywnie oceniam perspektywy PEP i czekam na tą pełną transformację, wszystkie inwestycje i prawdziwe wzrosty.
Sprawdźcie w waszych firmach albo podpytajcie znajomych jakie są oferty energetyki na sprzedaż energii dla firm w kontraktach dwustronnych na 2023 rok ;)
Dużo firm prawdopodobnie zdecyduje się na zakupy energii na RDN ale to też niesie za sobą duże ryzyko. Polenergia Obrót przynajmniej będzie miała co robić ;)