"ursus" stwierdzam, że masz 4 opcje do wyboru. I co najlepsze każda jest realna w 25% a opcja nr 4 w powiązaniu z opcją nr 1 albo nr 2 albo nr 3 jest realna nawet w 99%.
Opcja:
nr 1. - masz osobowość wieloraką czyli tzw. rozdwojenie jaźni
nr 2. - masz chorobę afektywną dwubiegunową czyli tzw. dwubiegunówkę
nr 3. - masz schozfrenię
nr 4. - sprzedałeś akcje myśląc że tu będzie klapa ale niestety już jest odjazd, na razie osobówką ale jeszcze chwila i będziemy jechać pośpiesznym, a później expresem, dalej mknąć pendolino aby na końcu pędzić międzynarodówką! ;-)
"ursus" przypomnieć Ci Wietnam? JA nie zapominam! Wiedz o tym! Strasznie nie lubię takich naganiaczy, rozumiem Antka - on trzyma fason czeka na te swoje 3,5, rozumiem Bosego, ale Ciebie? jesteś jednym z najtańszych naganiaczy jakich tutaj spotkałem.
Tak ku pamięci....jak naganiałeś na zakupy aby drożej sprzedać a teraz jak widać naganisz na spadki aby jeszcze kolejne kółeczka kręcić. Bye bye
Autor: ~Oko_Proroka [185.93.182.*] 2017-12-03 23:39
Parę pytań do "ursusa". Krótka historia wietnamskiego naganiacza :-)
Ursus - oddaj ludziom różnice kursowe i pieniądze. Wietnamu nie ma. To było wiadomo dla kumatych. Nie naganiaj na Kraków bo to on się zgłosił do programu rządowego samorządowego ebus który zaliczy opóźnienie. i to nie wiadomo w ogóle czy będzie finał tego. ale perspektywa 2020 tego programu jest optymistyczna. I nie naganiaj że to UrsusBus wygra te przetargi. Niech najpierw dowiozą opóźnione autobusy do Łomianek - tylko 2 sztuki, do Środy Wielkopolskiej. Za rok Zielona Góra do czerwca - 7 sztuk Szczecinek do sierpnia 10 sztuk i do końca września reszta 40 sztuk Zielona Góra. Hardkor będzie.
Jak Spekuła nie podbije kursu do 5,5 to niestety nie wyjdziesz z tych akcji nie tracąc.
I nie oszukuj tutaj już nigdy więcej. Rozumiesz?
Poniżej tylko posty Twoje, już nie mam dziś czasu aby wchodzić w każdy i szukać Twojego naganiania w komentarzach. Wystarczy to.
1.
każdy makler ma już wypisane zlecenie 100k na K PKC i palec na enterze Autor: ~URSUS [185.93.242.*] 2017-11-30 11:29czekamy na infoDoczekałeś się tej informacji??? - zdradzisz nam jaka ona ??? - w kontekście Twojego posta naganiającego i lekko strachem przed spadkiem kursu i wyprzedażą pachnącego???
2.
informacja na giełdzie to podstawa Autor: ~ursus [185.93.242.*] 2017-11-29 20:03oczywiście, będąc wnikliwym obserwatorem można się czegoś domyślać. Większość dopiero gdy na ESPI przeczyta podejmuje decyzje. O tym, że będzie Wietnam dla Ursusa wszyscy wiedzą, większość nie wie ile. I jeszcze jedno z CDR wyszedłem kilka dni temu po 115, i czekam na oficjalny komunikat z AzjiA jak z tym Wietnamem? Gdzie ten komunikat? no chyba coś przywieźli bo o tym pisałeś to mogliby od razu to podać a nie czekać. Jak czekają to jakim prawem? chyba istotne dla spółki informacje powinny być podawane w ciągu 24 godzin. a ile już ich minęło od powrotu wycieczki?
Tak przy okazji śmieszni jesteście jak piszecie że to z innych spółek wyszliście i to zawsze podajecie te co mają kurs pod setkę co by sugerowało że pewnie nie 10 akcji a więcej co się równa dużej gotówce hahaha żenuła jak podstawówka! dziecko do przedszkola idź.
3.
Jutro mln euro z Wietnamu Autor: ~ursus [185.93.242.*] 2017-11-29 16:09Z 1 miliarda zł dla Wietnamu ile dostanie Ursus??? 50 czy 100mln euroGdzie te miliony euro ????? Pytam się Ciebie!!!!
czyżbyś był pod postacią troi, bossa? to już w 3 osoby nadajecie? z tego co pamiętam to Troja miał takie teksty ale coś przycichł ostatnio...bo zmienił się w ursusa? albo i pod tym i pod tym nickiem nadawał.
4.
wycofują zlecenia po 4,29 Autor: ~ursus [185.93.242.*] 2017-11-28 12:55Chronią akcjeKto niby wycofał zlecenia? Co chą chronić? jak widzą że mają naganiacza w Twojej osobie to wolą sprzedać drożej. Ale coś słabo się starałeś bo do 4,5 nie nagoniłeś hahaha
5.
A na koniec przypomnę Ci co piękny post o wymuszeniu rozbójniczym! Ja bym sprawdził połączenia lotniczego do Wietnamu do Ho Hi Ha :-) może tam jeszcze jednak Karol został - albo kto tam był bo nie było info że Karol - i jest szansa że jednak Twoje teksty sie sprawdzą. I nie będzie wszystko ok. Ty nie podasz Antka a Antek Ciebie hahaha :-)
Antoni IP 94.254.148.* wymuszenie rozbujnicze Autor: ~ursus [94.254.180.*] 2017-11-23 11:51podobnie jak Doda, do 10 lat pozbawienia wolności. Zostałem przez niego zmuszony do określonych czynności. Ścigane z pozwu cywilnego