Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Zapinać pasy - startujemy

Mamy info

Cze­kam na pre­zen­ta­cję po­my­słów za­rzą­du Im­pe­xme­ta­lu. Wiem, że pra­cu­ją nad od­waż­nym pro­gra­mem zwięk­sze­nia mo­cy w prze­twór­stwie alu­mi­nium. Mam na­dzie­ję jed­nak, że in­we­sty­cje nie bę­dą zbyt ka­pi­ta­ło­chłon­ne. Na tym po­lu mu­si­my być ostroż­ni, prio­ry­te­tem jest dal­sze od­dłu­ża­nie. Bo ja chcę, że­by mo­je spół­ki zna­czą­co ogra­ni­czy­ły kre­dy­ty ban­ko­we.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.