Dnia 2016-08-26 o godz. 13:03 ~klikacz napisał(a):
>
> Kuna/Gabe gothard/KrystianPiećko
>
> wytłumaczcie mi jedno Polski rząd powołuje spółkę do analizy faktur wystawianych w Polsce , a wy macie taką spółke która mogłaby działać od razu , Morawiecki jako prezes BZWBK podpisał z wami umowe na zakup oprogramowania Pilabu dla BZWBK a oprogramowania Pilabu nie chce kupić dla Ministerstwa Finansów? oprogramowanie jest nieodpowiednie , ktoś żąda bakszyszu?
>
> klikacz
Tez juz o tym pisalem przy okazji artykulu o powolaniu oddzialu zajmujacego sie walka z wyludzeniami VAT
Mialem nawet napisac mail do Pilab co sadza na ten temat czy ich produkt nie bylby idealny
wszak koniuktura na polskie produkty jest, zwlaszcza na te innowacyjne wiec jezeli nie teraz to kiedy?
Niestety nie zrobilem tego,moze jeszcze to nadrobie. Nie mowie ze to cos da ale moze chociaz cos odpowiedza.
Daleki jestem jeszcze od marudzenia bo USA mamy od kilku miesiecy wiec niczego jeszcze sie nie spodziewam.
Ja jestem tu od paru miesiecy nie paru lat wiec moja cierpliwosc jest daleka od wyczerpania, wiec moze ktos
kto jest tu dluzej napisze mail z zapytaniem czemu nie probuja sprzedac produktu dla instytucji rzadowych.
Skoro Palanitre tak dobrze wspolpracuje z rzadowymi agencjami a my przeciez na nim sie wzorujemy, to dlaczego
nasze agencje rzadowe nie korzystaja z Pilab?
Moze ktos z Pilab czyta to forum i moglby przyblizyc ta kwestie?
Jezeli ktos uzywa twitter to niech zapyta ta i podlinkuje np. ten post.
To nic nie kosztuje a moze cos sie dowiemy.
Ps I told you that you gonna see big progress in my polish and there you go :-)
Yours sincerly Gabe