Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,15 zł , zmiana od tamtej pory: 445,45%

Re: Zaczynamy wzrosty

Kocham was leszcze. Zróbcie dzieciaki jeszcze mi promocje sypnij gdzie tutaj dla dziadka do wora poniżej 17 bardzo was będę za to kochał Czemu nie sypiecie niżej dawać to poniżej 17 zł potrzebuję się zapakować na maksa ile tylko mogę czemu nie zbijać a teraz kursu tylko już podbijać e mnie interesuje zakup najniższej jaki możliwy i czekanie do wejściu na Wig. Sypać leszcze biedne sypać ile się da. Nawet do 12 zł będę was kochał i wyślę wam prezenty po 500 zł dla 20 osób. Zbicie sypcie ile się da. Potem będę się z was lal jakie głupie ciołki z was. Buhahaha

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB -2,94% 99,00 2026-05-04 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.