Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,13 zł , zmiana od tamtej pory: -24,77%

Re: Zaczyna się ruch w intersie

Jako że jestem marzycielem a Ty stosujesz tego typu działania które wywołują u mnie przeniesienie w świat fantastycznej baśni. Twoje proroctwo: ,,zapinać pasy" uruchomiło we mnie stan emocjonalnego unieśnienia i eksplozji marzeń dzięki któremu obudziły się moce o których nie mamy pojęcia. Wszyscy wróżbici,tarociści hobbici, wróżki i czarownice a także leśne paprotkowe i mchowe ludki no i inne gadziaństwa zmieszkujace tereny pięknej arkadi są na pewno pod wrażeniem Twoich umiejętności. Pewnie sobie tam wróżą na podstawie Twojego proroctwa że grupa biednych spragnionych i głodnych ludzi chciałaby trafić do ich krainy. Krainy Bogactwa... Widzą w kryształowej kuli Rakietę która już tam w Grudziądzu klepie Kaźmierz, w Spiżmowej Woli Pan Tadeusz swojego czarnego rumaka czesze do galopu, W Bytomiu,,, A w Bytomiu to słuchaj pan Dedal i Ikar będą wychodzić na hałdy tam co te badania na Marsa robią i będą latać tam z tych hałd. Z hałdy na większą hałdę i z tej największej pod same Tatry a z Tatr to już rzut beretem na proszę ja Ciebie Himalaje. Jak pisałem Tatry to mi się miś przypomniał.Trzeba go o radę zapytać może miał wizję. Trzeba by przedzwonić do chłopa pogadać o starych karabinach.
No a tak poważnie to ja mam nadzieję że wszystko się ułoży jak najlepiej i jak najbardziej komfortowo. Tak bym nie musiał wstawać o 4 rano i zył przez resztę dnia w krwi pocie i łzach w frustracj no i gniewie a także proszę ja Ciebie leku by moje kieszenie nie były puste by brzusio z głodu nie bolusio. Bo sąsiedzi to ostatnio barany z pola zgarniali bo myśleli że burza. Dobra koniec marzeń i głupotek idę już bo mnie podpuszczanie jeszcze ostatnie 20 zł co na gaz miało być to akcji nakupie i do roboty to rowerem pojadę. A nie nie pojadę bo na flaku stoi a nie ma pieniędzy na dętkę... Chociaż jak napompuje to może dojadę w jedną stronę a po robocie napompuje i znowu dojadę do domu zanim powietrze ucieknie. Bo pchać to tak bez sensu. Ehhh to życie opisywane tysiącami liter.
Nara Panowie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -0,41% 0,10 2026-02-18 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.