Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,82 zł , zmiana od tamtej pory: -49,54%

Re: Zabranie leszczom resztek akcji :))

kolego... kupuje ulica bo zawsze są jakieś interesujące poziomy ... sprzedają ludzie na hakach żeby ciąć straty a wchodzą nowi dla których te poziomy są atrakcyjne i są szansą ... kiedyś trend się odwróci i wyniki będą lepsze (no chyba, że spółka zbankrutuje co na chwile obecną jej nie grozi) to jest jeden z przypadków.
Drugi to np kółkowicze jak ja, moje ostatnie kółko przy 17zł się nie udało i się wycofałem, teraz będę próbować znowu z tym, że czekam na niższe poziomy. Bo spadać będzie dalej- ja przynajmniej tak to widzę.
Przypadków jest jeszcze dużo więcej, ale większość kupuje właśnie "ulica".
1mln to nie jest dużo... rok temu byłby tu kilkukrotnie wyższe obroty.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GEOTRANS -1,44% 5,46 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.