Dnia 2015-03-02 o godz. 10:03 kamerdyner-profesora napisał(a):
> A gdy w tej złej dobie, zarobie coś sobie
> to wielki bal zrobię a ze mną wy
> Od ściany do ściany, zabawa i tany, zabawa i tany wciąż będą szły.
>
> Poczytałem wasze wpisy, zwłaszcza te ostatnie i nie dziwię się, że wpadacie ze skrajności w skrajność.
> Nie tak dawno, było tu smutno i pesymizm wyłaził z każdego kąta, a teraz jak hulneło, to zaraz pojechaliście w okolice 30 zeta.
> Można by rzec Polak potrafi.
> To ja was może trochę przychamuje.
> Najpierw to trzeba zrobic absorbcję tej luki, a to jak napisałem wcale nie będzie łatwe.
> Następnie przełamać over balance i wtedy dopiero otworzy się droga albo do zmiany trendu, albo do korekty wyższego rzędu. Tak, że spokonie, panowie spokojnie, bo cały czas jesteśmy na wojnie i walczymy co prawda dzielnie ,ale jednak z trendem spadkowym 8 letnim, więc ten hurra optymizm zachowajmy na lepszą okazję. Do wzrostu potrzebna jest baza a ta na GTC się dopiero buduje.
> I niech się buduje. Przy każdej próbie zejścia kursu w dół powinna pokazywać się na wykresie siła, nie będę pisać jak to ma wyglądać, bo każdy iwestor powinien to mieć w małym paluszku. Mogą wystąpić nagłe ruchy w dół, więc dla tych co chcą dokupić te akcje niech stawiają zlecenia jakieć 3% poniżej ostatniego zamknięcia. Zlacenia kupna oczywiście. No i tyle, to taki mały zimny prysznic na te gorące głowy.
>
> Kamerdyner Profesora
> imć Pana Chodzika Księżycowego
> Jak widzicie list do zarządu się przydał, od razu wzieli się do roboty
Widzę nieudolny uczniu , że całkiem wpadłeś w swoją skrajność trzy lata temu , jak wtenczas zakupiłeś akcje GTC po 9,40 złotych i teraz za wszelką cenę udajesz na tym forum , że ten wcześniejszy dawny twój wpis jest oczywistym kłamstwem ?.