65% jak już. To że jest z danego dnia przy 6 recenzjach 50:50 nie znaczy że oceny zleciały na 51%.
I nadal niemal każda negtywna recenzja to:
- kontroler nie działa
- mój ziemniak nie dźwiga gry na Ultra
- mam 200 mb miejsca na dysku dlaczego gra włącza się ponad minutę. gupi dev
- :((((((((((((((( z 0.2 godziny recka to mój faworyt z ostatnich dni. Bardzo wiadomo co się nie spodobało
także ten...już to omawialiśmy
Poza tym patrzę i nie wierzę, że wy się tu już 3 miesiąc wyzywacie xD Panowie weźcie naprawdę sobie po gentlemańsku to rozstrzygnijcie w meczyku w quake 3 albo coś podobnego. Ewentualnie wybierzcie tor w JDM i kto będzie miał lepszy wynik (znaczy ja wątpię aby Bromer miał kupionego JDM ale myślę że go stać w razie czego)
Sytuację na razie mamy taką, że nadchodzący raport trzyma obecny kurs a to czy pójdzie w górę czy w dół będzie ostatecznie zależeć bardziej od strategii i tego co pokażą na Tokyo Games Show 25.09 także trzymamy kciuki.
Link do wydarzenia dla ciekawych: https://store.steampowered.com/sale/tgs2025
Standardowo przestrzegam i przypominam, że bawimy się na papierze sporego ryzyka który lubi dłuuuuuugo iść sobie bokiem i na którym logika nie działa i nigdy nie działała. Zasadniczo zarówno Bromer jak i Tiger mają po trochę racji w swoich wpisach a i tak pewnie mylimy się wszyscy xD