Dnia 2024-08-13 o godz. 22:24 ~RED napisał(a):
> mam kontakt z jego wizytówki. Nie wiem, czy na forum można podawać :)
> Informację dotyczącą sądu rejonowego masz w espi. Nie trzeba dużo szukać.
> Kupowanie domeny z braster może wzbudzać....obrzydzenie obligatariuszy, akcjonariuszy, lekarzy, itd. Nie sądzę, aby to był dobry pomysł.
> Co do zakupu już pisałem. Masz z 3 mln $ i pewnie spółka jest twoja. Kupując spółkę kupujesz ją z długami. I teraz jest taka sprawa, czy może warto poczekać na likwidację... Koszty działalności masz w sprawozdaniach finansowych. Inna sprawa, że od 2022 roku biegły ich nie podpisuje :)))
> Braster to nie tylko matryca. To również sztuczna inteligencja :)) I tak, to urządzenie "błyskawiczne, niskokosztowe i nieinwazyjne, czyli bezkontaktowe. Ale tak jak już pisałem, nie ma poparcia wśród lekarzy w Polsce i USA (FDA).
> Zobacz sobie umowy podpisane przez brastera z "całym światem". Wygugluj tych partnerów i... wszystko będzie jasne. Może coś tam wyszło z Indiam, ale teraz już jest kompletna cisza.
>
> MIŁEGO!
>
Dzięki
Morfologiczna analiza obrazów to żadna sztuczna inteligencja, a standard znany od 25 lat.
\
Mnie nie interesują lekarze, a jeden jedyny lekarz, co diagnozował swoją pacjentkę Brasterem na odległość i cokolwiek napisał na ten temat i podał choćby rodzielczość kamery, a tym samym rozmiar obrazu na ekranie.
No i interesują mnie te obrazy z Brastera, bo mój się łączy z aplikacją, ale aplikacja czeka na zalogowanie na jakieś konto,
a mnie nie interesuje żadna diagnostyka, a po prostu chcę aby Braster, przed likwidacją, zmodyfikował aplikację, aby pokazywała obrazy na smartfonie, lokalnie, bo Braster nie jest żadnym urządzeniem medycznym, a jest kamerką Wifi, która patrzy na oświetloną folię termograficzną, która w kontakcie z ciałem, zmienia temperaturowo kolory.
Nie znalazłem informacji, że Braster został certyfikowany jako urządzenie medyczne i przez kogo i nie znalazłem takiego certyfikatu.
Jeżeli lekarz ma dostęp do USG to nie będzie korzystał z Brastera i to zdalnie, gdy obraz termograficzny zmienia się w zależności od docisku, rotacji i miejsca przyłożenia i użytej matrycy o różnej czułości.
Będę szukał lekarza, przychodni, która używa zdalnie Brastera do diagnostyki.
Znalazłem jedną publikację naukową nt. Brastera i zaraz ją przeczytam.
Braster nie mógł odnieśc żadnego sukcesu w kraju, ani za granicą, bo nigdy nie był certyfikowanym urządzeniem medycznym.
Był to pomysł z branży network marketing, jak garnki z pokazów, gotujące zupę bez wody,
czyli był od początrku przereklamowany przez jakąs aktorkę, a nie lekarza, ordynatora, szefa kliniki.
Ale 12 lat temu pomysł był ciekawy, bo USG było już od lat, ale kamery termowizyjne były drogie.
Piersi mam zdrowe i potrzebuję jedynie oglądać obrazy na smarfonie i zapisać na karcie lokalnie
i Braster powinien to umożliwić przed likwidacją, bo inaczej tysiące tych urządzeń trafią do utylizacji.
Indie są dostępne ze stroną internetową i informacją, że Braster uzyskał u nich status urządzenia medycznego, ale wyłącznie do użytku klinicznego, czyli w gabinecie lekarskim i to jest mądre i inteligentne podejście do tematu, bo eliminuje reklamy i network marketing.
Dzięki raz jeszcze, idę czytać pracę naukową nt. Brastera, jedyną, którą znalazlem w internecie.