Ci którzy mieli przytulili dziś dywidendę, a ponieważ spółeczka ma zamiar co roku płacić dywidendę i przy prognozach które jak dotychczas bez problemu realizuje to leprze niż lokata. Przy tej cenie oprocentowanie jak na lokacie a wartość akcji będzie rosła. Coś na ten temat wiem - akcje Dębicy, które kupiłem parę lat temu w dywidendzie dały mi już więcej niż za nie płaciłem a dalej mam akcje. I tak będzie na tej spółeczce. Jak jakiś desperat chce niech wywala. A ja za parę lat będę miał kolejną spółkę gdzie cena jaka płaciłem zwróciła mi się w dywidendzie. Jak są chętni poniżej 90 groni biorę każdą ilość - już kiedyś pokazywałem swój pakiecik. A teraz gdy spółka jest dywidendowa chętnie go powiększę ale czekam na promocje od desperatów. Jak by coś mogę wziąć w pakietówce by ktoś się nie podłączył - czekam na oferty od tych którzy uważają ta spółkę za bankruta - chętnie was odciążę od zbędnego śmiecia, biorę każda ilość poniżej 90 groszy (kiedyś brałem poniżej 70 każdą ilość ale wiem ze cenę trzeba podnieść więc nowa promocja na 90 groszach. Cena stąd że czytając posty liczę że zrzucicie do tej ceny w którymś momencie a nie lubię przepłacać).
Liczę na waszą wytrwałość w zniechęcaniu inwestorów i na desperatów - że będą.