Opal, tutaj jest jakiś licznik postów i chcesz pobić jakiś rekord? Jakiś czas temu tu zaglądałem, widzę, że nadal jesteś głównym animatorem na forum xsystemu :)
Ponawiam swoje pytanie, które jakiś czas temu zadałem. Co dalej z tą inwestycją?
Ja widzę tu tylko jeden scenariusz pozytywny. Nowa emisja na NC i wtedy może będzie szansa na jakiś odpał, bo w tej chwili przy tak znikomej ilości papiera po stronie podaży nikt nowy tutaj nie ma miejsca na wejście. Gorzej jeśli firma x będzie unikać kolejnych emisji z uwagi na strach przed obniżeniem wyceny akcji... wtedy niestety w mojej opini nie ma szansy na wzrosty.
No i powiem Ci jeszcze jedno, każdy ma swoje podejście do inwestycji i są tacy jak Ty, którzy kupują i trzymają aż się nie doczekają wzrostów, ale są też inwestorzy, którzy "energiczniej" zarządzają swoim portfelem: rośnie = OK, spada lub się kisi = wychodzą z małą stratą. I nie rozumiem dlaczego tak bardzo kpisz z tej drugiej strategii. Czyżby po prostu w pewnym momencie brakło ci odwagi do wyjścia z nieudanej inwestycji, że teraz każdego kto szybko się poddaje zwiesz śmiałkiem?
Pozdrawiam i powodzenia!