@Tutle
To może nie czytaj..... Nikt ci nie każe xD
Uwiarygodnić FanPLI xD Idż chłopie na walne i poznasz człeka osobiście, a ze jak do tej pory rynek ma wszystkie infa z PLI w d...ie to chyba nie jego wina, że ma różowe okulary. Pomyśl trochę, czy ta spółka rzeczywiście jest warta 85 mln zł? Serio tak uważasz? To gratuluje bystrości :)
Zobacz sobie jak są wyceniane wyd*muchy gamingowe, nie zastanawia cię to? To gratuluje bystrości :) Naprawdę uważasz, że pisanie na forum bankiera ma jakikolwiek wpływ na kurs? Jeśli tak to nic ci już nie pomoże :)
Mógłbym wrzucić ci screena ze średnią, że papier mam i trochę taniej niż 27zł i zamknąłbyś się ale po co? Szczekaj dalej, a skoro spółka nie rokuje nadziei i wszystko robi żle to sprzedaj idź gdzieś indziej i zapomni xD Zbieracz chętnie od ciebie odbierze
Obrażony na PLI? Gdy spółka robi coś ok to wyrażam swoje zadowolenie gdy nie to niezadowolenie. To się nazywa obiektywizm!!!. Tak czasami brakuje cierpliwości bo chciałoby się, żeby skalowanie było już, zaraz widać w wynikach ale tu na forum pisałem ze tak się nie da i że PLI nie ma jakiegoś produktu który można skalować. Mimo to nadal wierzę, że im się uda! Natomiast co ty tu robisz???
Bo jeśli nic ci w spółce nie pasuje gry są be, seriale są be, studio Motion Capture jest be, a pomimo tego trzymasz papiery to albo jesteś idi*otą, albo masz syndrom sztokholmski, że ich nie sprzedajesz.... :)
Czekam na kolejną kasę z PPK bo co 3-4 miesiące zgłaszam żądanie sprzedania jednostek i po przelew na rachunek w DM dobieram PLI. Wóz albo przewóz! A ty sobie szczekaj jaki to ze mnie naganiacz jaki ze mnie Mazurek. Na MCI też szczekali przez prawie 10 lat od 2011,a ja co mam zarobić to zarobię i ciągle dla mnie wszystko poniżej 25zł to okazja tyle że mam już ograniczony budżet na zakupy .xD