Forum Giełda +Dodaj wątek
Dnia 2013-07-11 o godz. 11:04 ~wza napisał(a):
> Jako mniejszościowy akcjonariusz bardzo proszę Pana Macieja
> Kowalskiego < Pan Maciej czasem zagląda na to forum
> > o to by jako członek RN złożył wniosek do
> przewodniczącego RN o to by Rada Nadzorcza zgodnie z art.
> 399 KSH zwołała WZA spółki Aton ht.

Witam, dopiero wróciłem z 2-tygodniowego urlopu i widzę sporę zmiany (zawieszenie, brak raportu). Odnosząc się do Twojej prośby, mogę Ci obiecać, że wniosek taki zostanie przeze mnie złożony, jeśli Spółka sama nie zwoła WZA do końca miesiąca. Mam jednak gorącą nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby, bo powiedzmy sobie szczerze - takie wymuszone walne wiele nie wniesie...

Pozdrawiam,
m
  • wza Autor: ~wza
  • Re: wza Autor: ~wza
  • Re: wza Autor: ~beno
  • Re: wza Autor: lipa17
  • Re: wza Autor: ~Investores
  • Re: wza Autor: ~ziz
  • Re: wza - raczej NWZA Autor: ~Gerg
  • Re: wza Autor: ~m 1
  • Re: wza Autor: ~Gerg
  • Re: wza Autor: ~afbankier
  • Re: wza Autor: ~ziz
  • Re: wza Autor: ~maciekk
  • Re: wza Autor: ~Piotr
  • Re: wza Autor: ~nwza

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.