Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,50 zł , zmiana od tamtej pory: -57,14%

Re: Wyszyński to jednak ma głowe

Dla mnie to nie pociecha. Dla mnie to tylko informacja, że OM nie jest sukcesem.
Pracownicy naciskają na podwyżki, bo harowaki za małe pieniądze przez lata.

Poza tym to co się dzieje to drwina z akcjonariuszy. Program motywacyjny finansowany ich pieniędzmi i jeszcze emisja akcji bez prawa poboru. Dramat.

Wyszyński nie machnął się w sprawie emisji przed premierą EA. Różnica dotyczy podatku jaki musi zapłacić w związku ze sprzedażą akcji.

Przykra sprawa ale w pewnym stopniu scenariusz znany z LMG i Builder Simulator się może powtórzyć.

Emisja akcji. Kto to kupi i za ile?

No tak spółka ma świetne perspektywy. Zapomniałem. To oczywiście sarkazm.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PYRAMID 1,94% 10,50 2025-10-02 16:14:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.