O prosze, i zaraz bedzie po moim shorcie. Kur.. jak ja kocham te robotę.... :(.
Juz się wyspałem jak widzisz. No nic. Trzeba walczyc.
Co do prezesa, strasznie trudne zadanie mi postawiles. Ja nie umiem odzielic jego osoby od spolki. Nie wydaje mi się zasadne siedzieć na forum bankiera, kiedy w firmie są same fu.ckupy. Ocenilem zachowanie rosinskiego w dlugmi wpisie po raporcie na wiosne. Nie tylko spółkę ale jego osobiscie. Nazwalem go wtedy chłopta.siem i zdania nie zmieniam. Nie za to, że pszczolka się nie sprzedala, ale za komunikaty i manipulacje akcjonariuszami. Skreslilem wtedy var i widzialem że wyjdę na pierwszej większej podbitce. Tak się też stało w te wakacje. Nie wiem, czy on pracuje nad PRem, czy tuszuje aktualnie ku.py które robi (?)
Powiem Ci nawet, że nie wchodziłem nawet w ten wątek żeby czytać jak się tam poci. Nie sądzę z resztą by był to On sam osobiście. Zdanie o spółce i panu prezesie, zmienię jak wyprodukuje lub sprzeda grę, z ktorej bedzie mógł utrzymać spółkę. A nie bedzie wpisywał w raport finansowy "przychody" ze wzrostu kursu spółki Ovid.... Także widzisz przyjacielu, jestem szczery do bólu.