Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: wyniki za III kw

sorki piterro że tak długo nie odpisuje. Rzeczywiście to ,nie miałem ani nastroju do pisania ani za bardzo czasu.Co do spółki to moje ambicje na 20 zł podtrzymuje . Wyjść ze spółki na obecnym poziomie wykluczam za to myśle o zakupie kolejnego pakietu ( moim zdaniem warto jeszcze zainwestowac , bo vindexus też teraz inwestuje.) . Z drugiej strony gieldy widac wzrosty na WIG 20 i tu żałuje ,bo nie mam żadnych akcji . Są jednak takie firmy które dużo straciły do WIG np. żurawie, advadis. Sądze , że małym graczom potrzebny jest kapitał aby rozkręcić mniejsze spółki , a tego narazie brakuje.Ja cierpliwie pozostaję przy swoim i czekam aż karta się odwróci , wtedy sie zacznie gra....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VINDEXUS -0,69% 14,30 2026-02-19 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.