Dnia 2019-10-01 o godz. 23:05 ~Nirvana napisał(a):
> Do xyz.
> Obserwuję Twoje wpisy od dłuższego czasu i zastanawiam się jaki masz cel w ciągłym hejtowaniu spółki. W ostatnim roku ani jednego pozytywa, dalej wstecz nie chciało mi się sprawdzać Ziejesz jadem na kilometr. Nie wiem zwolnili Cię z tej spółki, czy ktoś Ci krzywdę zrobił, że tak ciągle narzekasz. Człowieku, wyluzuj bo za chwilę z tej złości to Ci serducho pęknie.
jakim jadem??? stwierdzam tylko fakty i wyrażam własne opnie. forum chyba jest od tego, aby wyrażać swoje opinie??? serce to mi pęka jak widzę marnowanie potencjału marek i kasy inwestorów, która tu została wrzucona... bo śladu po niej nie ma. Zarząd publikuje strategię, organizuje konferencję... ogłasza sukces zanim osiąga sukces.... stawia 100% na Chopina... ogłasza, że to pierwsza marka premium o globalnym zasięgu... zanim jakikolwiek flakon pojawił się w sprzedaży.... jak mówiłem, że to nie jest dobra strategia i bardzo ryzykowna, że trzeba mieć plan B. Wtedy ja byłem hejtowany, że zarząd wie lepiej.... CODE zdziała cuda... po 2 latach wyszło na moje.... bo z Chopina jak na razie "du.." Traktuj moje komentarze nie jak hejt tylko jako przestrogę, dla tych inwestorów, co myślą, że samymi chęciami, bez kompetencji da się odwrócić trędy sprzedaży a Pan Kamola to jakiś cudotwórca.. Swoim chorobliwym skąpstwem i podejściem wobec innych inwestorów doprowadził tą spółkę do ruiny. Jedyne pocieszenie, że za te działania głównie sam płacił.... Miraculum już nie jedno przeżyło... wojnę, komunę.. upadłość.. dopóki w tej spółce będzie rządził Pan Sarapata i Pan Kamola nic się nie zmieni... o Panu Ziemskim nie wspominam, bo nie wiadomo jaka jest jego rola.. ale pachnie mi to wystawieniem go przez Pana Kamolę, aby stał się odpowiedzialnym za wyniki 2019, które dobre raczej nie będą. Obym się zdziwił.... trzymam kciuki, aby Rada Nadzorcza w tej spółce w końcu zaczęła rozliczać zarząd z efektów pracy. tj. wyników. Wybacz, ale nie jest dla mnie sukcesem podpisanie umowy z Pocztą Polską.. czy umowy sponsoringu Senatorium Miłości... A Dougas to oczywistość, chociaż to Sephora jest mocniejsza w perfumerii. Trzymajmy kciuki... bo duuuuuuużo szczęścia jest potrzebne, aby zarządzający tą spółką osiągneli sukces ( w branży kosmetycznej).