Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: wyniki 14 listopada

Ja sądzę, że tu nie tylko o wyniki idzie. Coś mnie kręci w kościach, że jakieś info w drodze. Bo niby czemu Prezes mając tyle akcji, odkupywał by je od m4b i 2 bańki od jakiegoś drobnego. Dlaczego BBI nie sprzedaje, pomimo, że ich akcje zostały dopuszczone do sprzedaży kilka miesięcy temu?
Coś się kroi moi drodzy.
Kurs jest sztucznie zaniżany, widać to po podobnych pakietach sprzedaży, jak tylko się delikatnie wybije, ktoś go na koniec dnia sztucznie z powrotem zaniży.
Ktoś nawet swoje 50 koła z 61 grochów wycofał, w ogóle z arkusza sprzedaży zniknęło kilka zleceń.
Ja tam trzymam swoje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
C2A 0,00% 0,01 2013-04-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.