Dobra MArian, już sobie stąd idziemy. zabieramy kasę i nikt już tego nie tknie.. dla Ciebie mistrzu.
Dla Ciebie pakiet nie pracuje spółka to śmieć, wszyscy co zainwestowali to dzbany. Na każdej spółce jest Taki MArian i po drugiej stronie stoi taki szaman ;P Każdy chce zarobić. Spółka miała pójśc do góry no ale zwaliła się na starcie. chyba jak większość spółek w tym czasie. no ale prezesi spółek to też dzbany i oszuści. tylko kasa się dla nich liczy. W sumie jak każdemu w swojej pracy.. idziemy tam po zarobek, ale ja to największy dzban tego forum.
Przychód wyniósł ponad 2 mln. powiedzmy od połowy roku dopiero zaczeli ściągać z tego syfu zakupionego. Pewnie że jest to już przemielone a co mądrzejszy wie że jeszcze jest coś takiego jak przedawnienie. ale nim kupili to oszacowali przecież zakupiony portfel. nieee, oszukali nas, wpisali cyferki losowo.. na nc i gpw właśnie tak to się robi.
Czy wartość portfela nie zależy od tego jakie to są portfele, do kogo nalezą i jaki jest % wyciągnięcia kasy?
a tak naprawdę to jesteśmy faktycznie dzbanami, bo czytamy posty na darmowym forum, gdzie każdy pod swym nikiem, może robić to co chce bezkarnie. ciągniesz w dół, by dokupić. jeszcze raz wspomnę, mi by się nie chciało śledzić trendu w ludziach na danej spółce, jeśli bym nie chciał na niej zarobić. ale mierzę ludzi swoją miarą. a jak będę chciał wrzucić swoje pieniądze na WOŚP lub na giełdę, to moja sprawa. tu sprawdza sie zainteresowanie i ilość troli i naganiaczy. jak jest duże zainteresowanie, to wzrasta popyt.. tylko co z tego jeśli rząd robi co może by polska gospodarka padła. tyle w temacie.