Ech... Mam tę spółkę już prawie 3 lata. Dobieram dobieram... Widzę te wyniki i wszystko spoko ale analizowanie czy zarobili 5zł więcej czy nie to nie ma sensu, bo co kapitalizacja się zwiększy o 10%-20%?? Tutaj gra jest o zmiane modelu na hybrydowy ale kiedy to sie wydarzy, nitk nie wie. Na razie są tylko kupowane licencje itp i 3 produkcje w fazie prototypowania. Przy takim tempie prac to pierwsza gra wyjdzie za 2 lata, a co jeśli czeka nas bessa? To tutaj będzie -50%. Nie wiem sam już, troche trace do PLI cierpliwość. Plus taki, że teraz rzeczywiście nie leci równo z wigiem wiec można założyć, że akcjonariusze już są przebrani i maja stalowe jaja. Ciekawi mnie temat Zaorskiego, był aktywny gadał później się zapadł. Miał tę debatę na Art of coś tam w której był też prezes PLI. Po co On tam był? Ekspert w sprawie wojny czy co? Mam wrażenie, że coś knują razem z Zaorem. Wcale mnie nie zdziwi jak Zaor się pojawi w akcjonariacie. Ilość informacji na razie jest mała odnośnie nowych produkcji itp. żadnych Teaserów. Troche to wyglada tak jakby dawali czas na wejście a później jak już odpowiednie osoby będą zapakowane to nagle magicznie wysyp informacji sie pojawi, kurs zacznie rosnąć. Pozdrawiam