Forum Giełda +Dodaj wątek
50 zl na NC nie bedzie nigdy kosztowac bo wczesniej spelnimy ostatni warunek przejscia na glowny parkiet i nas tu nie bedzie .... ;)
poza tym akcje dla wyzszego szczebla menagementu tez zostaly dopuszczone nie bez powodu ...
Kierunek znamy juz od dawna ... oraz sposob realizacji tego jest na prawde przemyslany ..... stopniowy i organiczny rozwoj ....
Nie wiem czy pamietacie czasy jak MCI bylo w akcjonariacie ...hmmm swoje wzieli z fimy za tzw. "promocje" spolki .... teraz mamy realnie myslacy zarzad co dla dlugoterminowego rozwoju spolki jest rzecza bezwzgledna i bezwarunkowa ..... choc dla indywidualjych akcjonaruszy realizujacych sgrategie krotkoterminowo/zyskowa troche nie po drodze ;)
Jedyne co mnie zastanawia od dluzszego czasu to gdzie zostaly przeniesione akcje sprzedane w pakietach przez egzotyczna spolke bodazje cypryjska ... w mojej ocenie poszly w dobre rece ... sprytnie rozbite na pakiety ponizej 5% .......

Na sam koniec zerknijcie na kreski ..nawet pomimo niskiej plynnosci np miesieczne interwaly ewentualnie tygodniowe, mamy prowzrostowy uklad z pelnym wypelnieniem przy cenie z debiutu ... z malymi postojami miedzyczasie ... jak bedzie w rzeczywistosci zobaczymy ... jednak jestem optymista w tej sprawie ..... ponad to przy wzrostach niski free flow jest in plus dla kursu ...gorzej przy spadkach, ale o tym przy mniej optymistycznej okazji :)

pozdrawiam akcjonariuszy ... jedziemy dalej ..;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
S4E 0,00% 37,60 2026-04-16 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.