Nie wróżba tylko informacje ze wskaźników analitycznych identycznych z jakich korzystają maklerzy.
Pisałem że zamknięcie dnia poniżej 6.67 spowoduje katastrofalny dla kursu scenariusz i nastąpił spadek o ponad 15% w ciągu 1.5 miesiąca.
Pisałem że nad linią trendu wygenerowany został sygnał kupna z dywergencji i 2 dni później był wystrzał o 6.7%.
Pisałem że zanegowanie dywergencji to zły znak a wzrost obrotów na linii trendu oznacza jego przełamanie i tak się stało. Obroty ponad 700tyś i zejście poniżej 6zł. Następnie jednodniowy spadek kursu o ponad 8%.
W sumie to nic takiego tak? Od razu widać kto ma jakie pojęcie o rynkach finansowych jak się czyta komentarze z których nic nie wynika a jedyne co niosą to krytyka bez żadnych merytorycznych argumentów.
Na dzisiaj wyjście powyżej 6.05 da bardzo silny sygnał kupna i szybki ruch pod wierzchołki. Jest na to duża szansa.
Piszę z wyprzedzeniem a potem dzieje się to na rynku, potwierdziłem to wielokrotnie, a ktoś pisze że wróżba nie wyszła bo nie masz nic z czym mógłbyś wejść w jakąkolwiek polemikę na temat giełdy pozostaje ci tylko wytyk i nic poza tym.